De Brave Hendrick is terug;

Gert Vuijk en Renée van Wittmarschen hebben per 26 augustus 2020 de zaak zijn oude vertrouwde naam teruggegeven. Tegelijkertijd starten zij een nieuw concept waarbij zij het voormalige eetcafé hebben omgetoverd tot een sfeervol restaurant.

De menukaart vertegenwoordigt prachtige gerechten á la klassieke Franse keuken met een Spaanse knipoog. Maar men is net zo welkom voor een smakelijke daghap.

Ondanks de coronacrisis hebben Gert en Renée er alle vertrouwen in om Brave Hendrick naar een hoger peil te kunnen  tillen. Alles is goed geregeld en de ruim opgezette tafelindeling doet niets af aan de rustieke sfeer van het restaurant. We willen onze gasten verrassen met een culinaire beleving van hoger niveau in de unieke omgeving van sportstal de Dijckhoeve.

Want waar nog meer kun je genieten van onze specialiteiten zoals sliptong of een luxe tournedos met eerste rang uitzicht op een mooie dressuur oefening of dressuur wedstrijd.
En vooraf natuurlijk champignons op toast met een vleugje grandeur van vroeger of escargots. Onze menukaart presenteren we op ludieke wijze: Levensgroot!

De service is hoog en volgt de etiquette, alle ingrediënten zijn aanwezig voor een avondje culinair genieten.